Contabilización mediante lector óptico
Malé Marbà, Jordi
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 56 p.
Resum: Se ha desarrollado en la empresa UNIT 4 de acuerdo con un convenio que tienen con la Escola d'Enginyeria de la UAB. Esta empresa se dedica al desarrollo de SW para pequeñas y grandes empresas y disponen de un ERP (ekon) que incluye una sección (ekon finanzas) destinada a la gestión de finanzas. En este caso el proyecto estará dentro del apartado de gestión de facturas. La tecnología con la que se realizara el proyecto es con Eclipse y el lenguaje de programación será Java además de las aplicación karat para crear los formularios y SQL server para la base de datos.
Resum: S'ha desenvolupat a l'empresa UNIT 4 d'acord amb un conveni que tenen amb l'Escola d'Enginyeria de la UAB. Aquesta empresa es dedica al desenvolupament de software per a petites i grans empreses i disposen d'un ERP (ekon) que inclou una secció (ekon finances) destinada a la gestió de finances. En aquest cas el projecte estarà dintre de l'apartat de gestió de factures. La tecnologia amb la qual es realitzarà el projecte és amb Eclipse i el llenguatge de programació serà Java, a més de les aplicacions karat per crear els formularis i SQL server per a la base de dades.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: Treball final de grau
Matèria: Factures ; Direcció i administració ; Processament de dades ; Comptabilitat



56 p, 661.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2013-02-25, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir