Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/109594
Agronomia i Economia Agrària [102628]
Plaixats Boixadera, Josepa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2013-14
Titulació: Veterinària [2502445]
Resum: Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. Els objectius formatius concrets són: 1) Estudiar les característiques botàniques i fisiològiques i la seva relació amb la composició química i valor nutritiu de les principals espècies vegetals amb interès veterinari. 2) Donar els principals coneixements sobre les bases de la producció agrícola. Comprendre la relació planta-animal-medi. 3) Conèixer les principals espècies vegetals utilitzades en alimentació animal, els seus objectius productius i les diferents formes d'utilització. 4) Comprendre el funcionament dels mercats dels productes agropecuaris. 5) Conèixer el marc polític i econòmic en el que es desenvolupen l'activitat agrària i el sector agroalimentari.
Llengua: Català



6 p, 109.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2013-07-15, darrera modificació el 2016-06-25



   Favorit i Compartir