visitante ::
identificación
|
|||||||||||||||
Buscar | Enviar | Ayuda | Servicio de Bibliotecas | Sobre el DDD | Català English Español |
Página principal > Documentos de investigación > Tesis doctorales > Caracterización e influencia de los factores de producción en el cebo de cerdos en condiciones comerciales |
Publicación: | [Barcelona] : Universitat Autònoma de Barcelona, 2013 |
Descripción: | 1 recurs electrònic (242 p.) |
Resumen: | El objetivo de la presente memoria de tesis doctoral fue conocer, jerarquizar y cuantificar la importancia relativa que ejercen distintos factores de producción sobre los índices productivos durante la fase de crecimiento y cebo del cerdo. |
Resumen: | The main objective of this thesis was to know and quantify the importance of the various factors of the pig production on animal performance during the growing-finishing phase. |
Nota: | Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments, 2013 |
Derechos: | ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs. |
Lengua: | Castellà |
Documento: | Tesi doctoral |
Materia: | Bestiar porcí ; Cria i explotació ; Porcs ; Indústria i comerç |
ISBN: | 9788449036903 |
242 p, 1.0 MB |
Resumen 5 p, 107.8 KB |
Summary 4 p, 124.3 KB |