Introducción a la alimentación militar en España (1859-1914)
Fatjó, Pedro (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)
Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica

Publicació: Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica 2013
Descripció: 29 p.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Departament d'Economia i d'Història Econòmica. Unitat d'Història Econòmica. Documents de treball
Col·lecció: Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica) ; 2013_07
Document: Working paper
Matèria: Soldats ; Història ; Nutrició ; 1859-1914 ; Espanya



29 p, 108.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Working papers > Unitat d'Historia Econòmica. Documents de treball

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2024-05-25



   Favorit i Compartir