Me interesa : web de notícies personal
Rodríguez Vendrell, David
Soler Ruiz, Vicenç
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2013
Descripció: 75 p.
Resum: El projecte tracta d'un portal web que té com a funció principal mostrar informació de diferents pàgines web en una sola plana web a través dels RSS. La web mostra la informació de diferents maneres: - L'usuari visitant podrà consultar aquella informació que desitgi d'entre tota la informació general de la que disposa la web. - L'usuari registrat pot personalitzar aquella informació que és del seu interès i organitzar-la al gust. Es disposa d'una part per l'administració de la web on es gestiona tota la informació general i es poden consultar informes analítics.
Resum: El proyecto trata de una portal web que tiene como función principal mostrar información de diferentes páginas web en una sola web a través de los RSS. La web muestra la información de diferentes formas: - El usuario visitante puede consultar aquella información que desee de entre toda la información general de la que dispone la web. - El usuario registrado puede personalizar aquella información que es de su interés i organizarla al gusto. Se dispone de una parte para la administración de la web donde se gestiona toda la información general y se pueden consultar informes analíticos.
Resum: The project is a website which primary function is displaying the information from different web pages into a single site through RSS. The website displays information in different ways: - The visiting user can view all the general information available in the site. - The registered user can customize the information that is of interest and organize it. The administration side of the website manages all the general information and analytical reports.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Pàgines web de notícies ; Desenvolupament



75 p, 2.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir