ML01 strain : metabolic engineering of Saccharomyces cerevisiae in the winemaking industry
Rodal Giménez, Alexandre
Ferrer, Pau, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Biotecnologia [2500253]
Pla d'estudis: Grau en Biotecnologia [815]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Saccharomyces cerevisiae ; Vinicultura ; ML01 ; Metabolic engineering ; Enginyeria metabòlica ; Llevat de cervesa ; Malolactic fermentation ; Fermentació malolàctica ; Winemaking industry ; Indústria vinícola



1 p, 272.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Biociències. TFG

 Registre creat el 2014-08-01, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir