Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/121887
Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària [43033]
Ferragut Pérez, Victoria
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Qualitat dels Aliments en la Indústria Alimentària
Data: 2014-15
Pla d'estudis: Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [1183]
Titulació: Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [4313796]
Resum: Establir els criteris per a un correcte processament d'aliments que garanteixi la qualitat dels mateixos, tenint en compte totes les etapes fins que l'aliment arriba al consumidor. Estudiar els processos convencionals que s'apliquen en la indústria Agroalimentària als productes d'origen animal que es contemplen en el mòdul qualitat des de la granja, així com els seus derivats. Es tracta d'utilitzar criteris de selecció del processat adequat a les característiques de consum dels aliments i d'identificar els aspectes rellevants que afecten i determinen la seva qualitat en les diferents etapes del procés, des dels tractaments previs fins que el producte arriba al consumidor. S'inclou l'estudi dels diferents aspectes que afecten i garanteixen la qualitat del producte com ara els de composició, propietats físiques, químiques, bioquímiques i microbiològiques, així com la correcta utilització d'additius en el cas.
Resum: To establish criteria for proper food processing to ensure its quality, taking into account all stages until the food reaches the consumer. To study conventional processes applied in the agri-food industry to products of animal origin, referred to the quality module from the farm as well as their derivatives. It involves using appropriate criteria to the characteristics of processed food consumption and identifying relevant issues that affect and determine their quality at different stages of the process, from previous treatments until the product reaches the consumer. It's also included the study of different aspects that affect and guarantee product quality such as composition, physical, chemical, biochemical and microbiological properties as well as the proper use of additives.
Llengua: Català.



Català
7 p, 119.9 KB

Anglès
8 p, 116.2 KB

Castellà
8 p, 114.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2014-09-12, darrera modificació el 2016-06-25



   Favorit i Compartir