visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Documents gràfics i multimèdia > Fotografies > Jamones y embutidos curados, ahumados y cocidos de Italia, Francia, Alemania, Holanda y España |
Títol variant: | Italian, french, german, dutch and spanish hams and curedd, smoked and boiled sausages |
Títol variant: | Pernils i embotits curats, fumats i cuits d'Itàlia, França, Alemanya, Holanda i Espanya |
Data: | 2000 |
Descripció: | 20 fotografies |
Resum: | Se presentan los principales jamones franceses e italianos, variedad de productos holandeses y embutidos tradicionales del norte de Italia. |
Resum: | Es presenten els principals pernils francesos i italians, varietat de productes holandesos i embotits tradicionals del nord d'Itàlia. |
Nota: | El autor agradece a todos los matarifes, operarios cárnicos, cuadreros, clasificadores de canales, abastecedores, entradores, tratantes, ganaderos, criadores, payeses, transportistas, técnicos, directivos y empresarios del sector cárnico, ganadero y del cuero y piel en bruto, y también por supuesto a los compañeros veterinarios, la colaboración y experiencia demostrada y los conocimientos referidos. Y a Jordi Ferré i Losa, la revisión de la traducción al inglés. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Col·lecció: | Memoria cárnica digital |
Document: | Imatge fixa |
Matèria: | Jamón ; Embutidos ; Pernil ; Embotits ; Hma ; Sausages |
Jamón de Baiona (Francia) 1182x778, 152.8 KB |
Salamis de Francia 1182x772, 201.2 KB |
Saucisson de Francia 769x1182, 202.1 KB |
Prosciutto San Danielle (Italia) 1182x782, 166.2 KB |
Embutidos curados de Italia 1182x780, 156.9 KB |
Capocollo, speck y pancetta (de primer a 3r término) de norte de Italia 1182x784, 222.6 KB |
Culatello (delante), oca curada, salami, pancetta 8en 2º término y de izda.-dcha.) de norte de Italia 1182x778, 190.8 KB |
Saucisson a la bière (Bélgica) 788x1175, 123.6 KB |
Charcutería alemana: cocidos y ahumados 1182x776, 151.6 KB |
Charcutería alemana: ahumados y cocidos 1182x785, 177.9 KB |
Armario para ahumar salchichas con cajón virutas. Usan dos tipos de virutas de madera 777x1182, 143.8 KB |
Carnicería Holanda: embutidos ahumados 1182x776, 171.0 KB |
Carnicería Holanda: embutidos ahumados 1182x777, 166.5 KB |
Carnicería Holanda: hamburguesas 1182x771, 213.0 KB |
Carnicería Holanda: fileteados y también empanados 1182x767, 185.2 KB |
Embutidos de marca comercial 1178x788, 167.3 KB |
Jamones cocidos 1182x775, 174.0 KB |
Jamón cocido 1182x777, 154.4 KB |
Jamón cocido sin fosfatos 1182x772, 174.6 KB |
Bandeja de lomo Sajonia 1182x778, 188.1 KB |