Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/135745
Agronomia i Economia Agrària [102628]
Bartolomé Filella, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Agronomy and agricultural economics
Data: 2015-16
Pla d'estudis: Veterinària [955]
Titulació: Veterinària [2502445]
Resum: Es tracta d'una assignatura obligatòria de primer curs, que desenvolupa tant els aspectes científics i tècnics que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal emprats en l'alimentació animal, com comprendre els mecanismes que incideixen en la formació de preus, el funcionament dels mercats i la comercialització de productes agropecuaris. Els objectius formatius concrets són: 1) Estudiar les característiques botàniques i fisiològiques i la seva relació amb la composició química i valor nutritiu de les principals espècies vegetals amb interès veterinari. 2) Donar els principals coneixements sobre les bases de la producció agrícola. Comprendre la relació planta-animal-medi. 3) Conèixer les principals espècies vegetals utilitzades en alimentació animal, els seus objectius productius i les diferents formes d'utilització. 4) Comprendre el funcionament dels mercats dels productes agropecuaris. 5) Conèixer el marc polític i econòmic en el que es desenvolupen l'activitat agrària i el sector agroalimentari.
Resum: Study of agricultural species of interest in animal feed. Morphology and physiology of plants. Climate, soil and fertilization. Cereals and forage grasses. Grain legumes and forage legumes. Basics on pasture management. Introduciton to economics. Offer and demand. Market. Applications of the theory of price.
Llengua: Català.



Català
6 p, 30.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2016-06-15



   Favorit i Compartir