Data: |
2015-16 |
Resum: |
El Pràcticum és una assignatura de 12 ECTS (equivalent a 300 h) i amb caràcter obligatori. Aquesta assignatura inclou un conjunt d'activitats formatives que l'estudiant realitza en una empresa, entitat o organisme, de caràcter privat o públic, nacional o internacional, amb l'objectiu de complementar la seva formació universitària, i apropar a l'estudiant a les realitats de l'àmbit professional on exercirà seva activitat un cop s'hagi graduat. Per tant, ha de permetre a l'estudiant: Contribuir a la formació integral complementant l'aprenentatge teòric i pràctic. Facilitar el coneixement de la metodologia de treball adequada a la realitat professional en què s'ha d'operar. Afavorir el desenvolupament de competències tècniques, metodològiques, personals i participatives. Obtenir una experiència pràctica que faciliti la inserció al mercat de treball i millori la seva ocupabilitat futura. Afavorir els valors de la innovació, la creativitat i l'emprenedoria. |
Resum: |
Include practice in a company or an organization public or private, national or intrernational. We aim to provide real life practical experience in a specific field that will prepare students for the demands of a professional environment. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: |
Català |
Titulació: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: |
Objecte d'aprenentatge |