Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/136200
Producció d'Aliments Ecològics [103258]
Plaixats Boixadera, Josepa
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Organic Food Production
Data: 2015-16
Pla d'estudis: Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Resum: Assignatura optativa de 4art curs, que desenvolupa les bases científiques i tècniques necessàries per aconseguir una activitat agrària sostenible respectuosa amb el medi i que permeti obtenir productes alimentaris d'acord amb els requeriments dels consumidors i de la indústria agroalimentària actuals atenent el marc legal de la producció ecològica. Els objectius formatius concrets són: 1. - Aprofundir en els fonaments i principis de la producció agrícola i ramadera ecològiques i la seva importància ambiental i socioeconòmica. 2. - Conèixer la pràctica del cultiu i conservació de les principals espècies vegetals per alimentació humana i animal. 3. - Comprendre els fonaments científics de la sanitat i benestar animal i la seva relació amb la producció ecològica. 4. - Conèixer els sistemes d'avaluació de la qualitat dels productes ecològics. 5. - Conèixer les normatives vigents de producció i comercialització dels productes agraris ecològics i els procediments de certificació a Catalunya i a la Unió Europea.
Resum: This elective course, develops the scientific bases and techniques necessary to achieve a sustainable farming and provide food products according to the requirements of consumers and the food industry considering the current legal framework organic production. The specific learning goals are: -To deep the foundations and principles of ecological agricultural and livestock production and its environmental and socioeconomic importance. - To know the practice of cultivation and conservation of major plant species for food and feed. - To understand the scientific basis of animal health and welfare and its relation to organic production. 4- To learn the evaluation systems of the quality of organic products. 5. To know the regulations for production and marketing of organic agricultural products and certification procedures in Catalonia in the European Union and the world.
Llengua: Català.



Català
5 p, 29.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials de curs > Programes de curs (Guies docents)

 Registre creat el 2015-07-22, darrera modificació el 2016-06-22



   Favorit i Compartir