The GMOs in food and their safety implications
Soler Duarte, Mireia
Roig Sagués, Artur Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Nota: Pòster
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Àrea temàtica: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Matèria: Tecnologia dels aliments ; Transgènics



1 p, 73.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Veterinària. TFG

 Registre creat el 2015-10-28, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir