Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/143484
Importancia de la biotecnologia vegetal en la uva apirena
Santolaria Llácer, Néstor Ibón
Allué Creus, Josep, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2015
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Biologia ambiental [813]
Titulació: Biologia Ambiental [2500251]
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: bachelorThesis ; Text
Matèria: Vitis vinífera ; Biotecnologia vegetal ; Uva apirena ; Cultivos in vitro ; Raïm apirena ; Cultius in vitro



1 p, 634.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Biociències. TFG

 Registre creat el 2015-11-18, darrera modificació el 2016-06-14



   Favorit i Compartir