Bacterial spore inactivation by ultraviolet C radiation for liquid food hygiene
Tió Coma, Maria
Solé Cornellà, Antoni, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2015
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Microbiologia [2500502]
Pla d'estudis: Grau en Microbiologia [816]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Aliment líquid ; Bacterial spores ; Desinfecció ; Desinfection ; Espores bacterianes ; Esterilització ; Liquid food ; Radiació ultraviolada C ; Sterilization ; Ultraviolet C radiation ; UVC radiation



1 p, 326.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Biociències. TFG

 Registre creat el 2015-11-19, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir