Estudi del sector agroalimentari del formatge a Menorca i la seva biodiversitat associada
Díez Palet, Isabel
Navarro Fernández, Raquel
Pérez Armas, Rocío
Vilaplana Martínez, Alba
Rieradevall, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Fecha: 2015
Descripción: 262 pag.
Nota: Biocheese (Grup de recerca)
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Ciències Ambientals [2501915]
Plan de estudios: Grau en Ciències Ambientals [959]
Documento: Treball final de grau ; Text
Materia: Formatge ; Sector agroalimentari ; Biodiversitat ; Menorca



Memòria
262 p, 12.0 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultat de Ciencias. TFG

 Registro creado el 2016-03-09, última modificación el 2024-05-19



   Favorit i Compartir