Estudi del sector agroalimentari del formatge a Menorca i la seva biodiversitat associada
Díez Palet, Isabel
Navarro Fernández, Raquel
Pérez Armas, Rocío
Vilaplana Martínez, Alba
Rieradevall, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
Universitat Autònoma de Barcelona.
Facultat de Ciències
Fecha: |
2015 |
Descripción: |
262 pag. |
Nota: |
Biocheese (Grup de recerca) |
Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Lengua: |
Català |
Titulación: |
Ciències Ambientals [2501915] |
Plan de estudios: |
Grau en Ciències Ambientals [959] |
Documento: |
Treball final de grau ; Text |
Materia: |
Formatge ;
Sector agroalimentari ;
Biodiversitat ;
Menorca |
El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación >
Trabajos de Fin de Grado >
Facultat de Ciencias. TFG
Registro creado el 2016-03-09, última modificación el 2024-05-19