Teoria de l'Organització [102358]
Capelleras i Segura, Joan-Lluís
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Teoría de la Organización
Date: 2016-17
Abstract: L'assignatura se centra en el disseny organitzatiu, el qual constitueix una de les tasques més importants en el context de la funció directiva. Al final del curs s'espera que l'alumne sigui capaç de: - Conèixer els principals enfocaments sobre les organitzacions. - Identificar les variables de disseny organitzatiu i els seus factors condicionants. - Analitzar les diferents formes i estructures organitzatives. - Dissenyar i organitzar el treball d'acord amb les característiques de l'organització.
Abstract: La asignatura se centra en el diseño organizativo, el cual constituye una de las tareas más importantes en el contexto de la función directiva. Al final del curso se espera que el alumno sea capaz de: - Conocer los principales enfoques sobre las organizaciones. - Identificar las variables de diseño organizativo y sus factores condicionantes. - Analizar las diferentes formas y estructuras organizativas. - Diseñar y organizar el trabajo de acuerdo con las características de la organización.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, castellà
Studies: Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Grau en Dret [2501572]
Study plan: Grau en Administració i Direcció d'Empreses [950]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 70.2 KB

Castellà
3 p, 69.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2016-07-15, last modified 2024-04-06



   Favorit i Compartir