Fisioteràpia en la Patologia de l'Aparell Locomotor I [102982]
Ballester Forns, Alexandre
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Fisioterapia en la Patología del Aparato Locomotor I
Data: 2016-17
Resum: Els objectius de l'assignatura es centren en que l'alumne sigui capaç de: -Desenvolupar els coneixements adquirits en assignatures prèvies a l'àmbit clínic del tractament de patologies de l'aparell locomotor. -Realitzar una valoració funcional del pacient amb disfuncions mecàniques de l'aparell locomotor, elaborar un diagnòstic fisioterapèutic, establir uns objectius terapèutics i plantejar un tractament. -Donar un enfoc global en les diferents disfuncions mecàniques de l'aparell locomotor relacionaes amb l'extremitat inferior. -Aplicar les diferents tècniques de fisioteràpia i ser capaç d'analitzar, adaptar i controlar els resultats. -Resoldre casos clínics susceptibles de tractament fisioterapèutic en l'àmbit de les afeccions del sistema múscul esquelètic.
Resum: Los objetivos de la asignatura se centran en que el alumno sea capaz de: Desarrollar los conocimientos adquiridos en asignaturas previas en el ámbito clínico del tratamiento de patologías del aparato locomotor, Realizar una valoración funcional del paciente con disfunciones mecánicas del aparato locomotor, elaborar un diagnóstico fisioterapéutico, establecer unos objetivos terapéuticos y plantear un tratamiento, dar un enfoque global a las diferentes disfunciones mecánicas del aparato locomotor relacionadas con la extremidad inferior, aplicar las diferentes técnicas de fisioterapia y ser capaz de analizar, adaptar y controlar los resultados, resolver casos clínicos susceptibles de tratamiento fisioterapéutico en el ámbito de las afecciones del sistema musculoesquelético.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Titulació: Fisioteràpia [2500892]
Pla d'estudis: Grau en Fisioteràpia [961]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
6 p, 89.8 KB

Castellà
6 p, 158.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2023-01-29



   Favorit i Compartir