visitant ::
identificació
|
|||||||||||||||
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Materials acadèmics > Guies docents > Producció i Sanitat de Porcs i Conills |
Data: | 2016-17 |
Resum: | L'assignatura de Producció i Sanitat de Porcs i Conills és una assignatura optativa que té com objectiu genèric aprofundir en els aspectes relacionats amb la ramaderia d'aquestes espècies enfocant-se fonamentalment en la resolució de situacions pràctiques. Els objectius específics són que l'estudiant: 1. Comprengui quins són els punts crítics en la sanitat i producció de porcs i conills i com s'han d'analitzar 2. Aprengui a identificar els problemes productius i sanitaris més comuns en aquestes espècies i planegi possibles solucions en funció del context. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Català |
Titulació: | Veterinària [2502445] |
Pla d'estudis: | Grau en Veterinària [955] |
Document: | Objecte d'aprenentatge |
Català 4 p, 77.4 KB |