Energy evaluation of extruded compound foods for dogs by near-infrared spectroscopy
Castrillo, Carlos
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Vicente, F.
Castrillo, M.
Muñoz, F.
Fecha: |
2003 |
Resumen: |
Near-infrared reflectance spectroscopy (NIRS) was used to predictthe chemical composition, the apparent digestibility and the content ofdigestible nutrients and energy of commercial extruded compoundfoods fordogs. |
Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Lengua: |
Anglès |
Documento: |
Comunicació de congrés |
Publicado en: |
European Society of Veterinary and Comparative Nutrition Congress. Hannover, Alemanya, 7è : 2003 |
El registro aparece en las colecciones:
Fondos personales e institucionales >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells, contribuciones a jornadas y congresosContribuciones a jornadas y congresos >
Ponencias y comunicaciones >
Ponencias y comunicaciones de la UAB
Registro creado el 2016-10-19, última modificación el 2022-06-20