Interaction of dietary unsaturation level with linolenic acid and alpha tocopherol deposition in poultry meat
Cortinas Hernández, Lucía
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Villaverde Haro, Cecilia
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Jensen, S. K.

Date: 2002
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Document: Pòster de congrés
Subject: Vitamina E ; Aviram
Published in: Joint Nutrition Symposium. Antwerp, Bèlgica, : 2002



1 p, 152.0 KB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, contributions to meetings and conferences
Contributions to meetings and congresses > Posters

 Record created 2016-11-17, last modified 2024-05-18



   Favorit i Compartir