Interaction of dietary unsaturation level with linolenic acid and alpha tocopherol deposition in poultry meat
Cortinas Hernández, Lucía
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Villaverde Haro, Cecilia
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Jensen, S. K.
Date: |
2002 |
Rights: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Language: |
Anglès |
Document: |
Pòster de congrés |
Subject: |
Vitamina E ;
Aviram |
Published in: |
Joint Nutrition Symposium. Antwerp, Bèlgica, : 2002 |
The record appears in these collections:
Personal and institutional archives >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells, contributions to meetings and conferencesContributions to meetings and congresses >
Posters
Record created 2016-11-17, last modified 2024-05-18