PUFA Losses after Cooking of Chicken Meat
López Ferrer, Sigfrid
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta, Ana Cristina
Grashorn, M. A.

Fecha: 2001
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Documento: Pòster de congrés
Materia: Pollastres ; Nutrició ; Aliments
Publicado en: -, : 2001



1 p, 2.0 MB

El registro aparece en las colecciones:
Fondos personales e institucionales > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, contribuciones a jornadas y congresos
Contribuciones a jornadas y congresos > Pósters

 Registro creado el 2016-11-22, última modificación el 2022-07-30



   Favorit i Compartir