Segona Llengua Estrangera III (Alemany) [103717]
Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Llengües
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Date: 2016-17
Abstract: Objectius de coneixement L'estudiant adquireix un seguit de coneixements lingüístics reflectits en el punt V d'aquest document. A més, desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'escrita, de manera que al final d'aquest curs ha de ser capaç de: 1. Utilitzar l'alemany com a llengua habitual a classe. 2. Entendre i fer servir adequadament fórmules senzilles d'interacció social. 3. Identificar i relacionar sons i grafies de l'alemany i millorar el grau de correcció de la pronunciació. 4. Comprendre el significat global de textos de llenguatge especialitzat (turisme). 5. Comprendre el significat global de missatges orals procedents d'interlocutors que usin formes estàndard de la llengua sobre temes de la vida quotidiana o professional. Copiar al dictat missatges telefònics i respondre adequadament aquests missatges. 6. Prendre apunts a partir d'informacions orals clares i precises. Copiar al dictat missatges orals breus. Respondre adequadament aquests missatges. 7. Seleccionar la informació pertinent d'un missatge oral o escrit més extens, per a les pròpies necessitats. 8. Descriure, de manera simple, persones, llocs i coses. 9. Explicar experiències pròpies o relacionades amb altres persones i experiències de l'àmbit professional. 10. Expressar opinions i punts de vista personals sobre aspectes d'interès general. 11. Reconèixer expressions que denotin estats d'ànim de l'interlocutor i expressar estats d'ànim propis. Objectius d'habilitats Al final del curs, l'estudiant ha d'haver aconseguit el següent: 1. Desenvolupar la precisió (en gramàtica, pronunciació, ús del lèxic, registre, etc. ) i la fluïdesa (velocitat en la producció, habilitat per expressar idees i desenvolupar el discurs), tant en l'expressió escrita com en l'oral, equivalents al nivell A2. 2 del Marc europeu comú de referència. 2. Ampliar la capacitat d'aplicar estratègies i habilitats per comprendre textos escrits i orals reals. 3. Ampliar la capacitat d'aplicar estratègies per continuar aprenent de manera autònoma fora de l'aula. 4. Desenvolupar la capacitat per funcionar lingüísticament de manera eficient en l'àmbit del turisme i de les situacions quotidianes. 5. Ampliar la capacitat d'utilitzar material de consulta necessari per a l'aprenentatge de llengües: en xarxa, etc.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Study plan: Grau en Direcció Hotelera
Document: Objecte d'aprenentatge



16 p, 833.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2016-11-28, last modified 2023-01-29



   Favorit i Compartir