Finding food : main foraging strategies by odour cues
García Vendrell, Míriam
Balasch Alemany, Joan Carles, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2017
Descripció: 1 pag.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Biologia [2500250]
Pla d'estudis: Grau en Biologia [812]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Alimentació ; Aus marines ; Foraging ; Seabirds



1 p, 3.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Biociències. TFG

 Registre creat el 2018-03-08, darrera modificació el 2022-05-01



   Favorit i Compartir