Data: |
2018-19 |
Resum: |
Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de ser capaç de: 1. Conèixer en què consisteix la direcció de personal. 2. Saber detectar i aplicar les principals habilitats directives. 3. Estar en condicions de crear i coordinar equips de treball. 4. Conèixer els perfils i els mètodes que delimiten els llocs de treball en una organització empresarial. 5. Conèixer les tècniques modernes de negociació i de resolució de conflictes. 6. Descobrir i potenciar les pròpies capacitats de lideratge. 7. Saber aplicar els processos de comunicació vertical i horitzontal en l'empresa, així com detectar les possibles barreres en la comunicació empresarial. 8. Poder aplicar les principals estratègies de la direcció de personal a un sector amb una idiosincràsia tan complexa, com és l'hoteler i el del turisme en general. 9. Conèixer els principals ítems del convenis col·lectius dels sector de l'hoteleria i la neteja. 10. Tenir la sensibilitat per aplicar i transmetre el respecte pels temes vinculats amb el medi ambient. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: |
Català |
Pla d'estudis: |
Grau en Direcció Hotelera |
Document: |
Objecte d'aprenentatge |