Pràctiques de Planta Pilot [103228]
Juan Godoy, Bibiana
Yuste Puigvert, Josep
Gràcia Julià, Alvar
Castillo Zambudio, Manuel
Grau Noguer, Eduard
Gallardo-Chacón, Joan Josep
Prat Castellà, Jaume
Freire, Paulina
Bosch Llopart, Joan Pere
Saldo Periago, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Pilot Plant Experiences
Títol variant: Prácticas de Planta Piloto
Data: 2021-22
Resum: Aquesta assignatura està estretament relacionada amb les assignatures de Mètodes de processament d'aliments I i Mètodes de processament d'aliments II, pertanyents a la mateixa matèria. En aquesta assignatura es treballaran els aspectes pràctics dels coneixements teòrics de les dos assignatures mencionades anteriorment. Els objectius d'ambdós assignatures son: - Identificar les propietats dels aliments importants pel seu processat. - Conèixer i comprendre les operacions de processament d'aliments i identificar les operacions unitàries 1 - Conèixer i comprendre les operacions de processament d'aliments i identificar les operacions unitàries involucrades. - Diferenciar la finalitat de les diferents operacions de processat. - Identificar, comprendre i descriure les instal·lacions i equips de processament i els seus principis de funcionament. - Comparar els processos de transformació i conservació i saber seleccionar el més adequat en cada situació. - Comparar, seleccionar, controlar i optimitzar les operacions de processat, independentment de la complexitat d'aquestes. - Conèixer l'efecte dels processos de transformació i conservació sobre la qualitat nutricional i organolèptica dels aliments. - Aplicar els coneixements sobre el processament d'aliments per assegurar la qualitat i la seguretat dels productes de la forma més respectuosa possible amb el medi ambient.
Resum: This subject is closely related to the subjects of Food Processing Methods I and Methods of food processing II, belonging to the same subject. This subject will work on the practical aspects of the theoretical knowledge of the two subjects mentioned above. The objectives of both subjects are: - To identify the properties of the important foods for their processing. - To understand food processing operations and identify the unit operations involved. 1 - To understand food processing operations and identify the unit operations involved. - To differentiate the purpose of the different processing operations. - To identify, understand and describe the processing facilities and equipment and its operating principles. - To compare the transformation and conservation processes and select the most appropriate in each situation. - To compare, select, control and optimize the processing operations, regardless of the complexity of them. - To know the effect of transformation and conservation processes on the nutritional and organoleptic quality of food. - To apply knowledge about food processing to ensure the quality and safety of products in the most respectful way possible with the environment.
Resum: Esta asignatura está estrechamente relacionada con las asignaturas de Métodos de procesamiento de alimentos I y Métodos de procesamiento de alimentos II, pertenecientes a la misma materia. En esta asignatura se trabajarán los aspectos prácticos de los conocimientos teóricos de las dos asignaturas mencionadas anteriormente. Los objetivos de ambos asignaturas son: - Identificar las propiedades de los alimentos importantes para su procesado. 1 - Identificar las propiedades de los alimentos importantes para su procesado. - Conocer y comprender las operaciones de procesamiento de alimentos e identificar las operaciones unitarias involucradas. - Diferenciar la finalidad de las diferentes operaciones de procesado. - Identificar, comprender y describir las instalaciones y equipos de procesado y sus principios de funcionamiento. - Comparar los procesos de transformación y conservación y saber seleccionar el más adecuado en cada situación. - Comparar, seleccionar, controlar y optimizar las operaciones de procesado, independientemente de la complejidad de estas. - Conocer el efecto de los procesos de transformación y conservación sobre la calidad nutricional y organoléptica de los alimentos. - Aplicar los conocimientos sobre el procesado de alimentos para asegurar la calidad y la seguridad de los productos de la forma más respetuosa posible con el medio ambiente.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 104.1 KB

Anglès
4 p, 101.2 KB

Castellà
5 p, 104.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2021-07-09, darrera modificació el 2024-04-24



   Favorit i Compartir