Study of poultry livers as a source of Campylobacter
Szumilas, Joanna
Cerdà-Cuéllar, Marta, dir.
Martín Castillo, Margarita, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2020
Descripción: 24 pag.
Resumen: Campylobacter is the most common bacterial cause of human gastroenteritis in the world. The largest contributor of human Campylobacter infection in developed countries is considered poultry and poultry products. The current European legislation regulates levels of Campylobacter only on the neck skin from broiler carcases at a slaughterhouse. However, foodborne campylobacteriosis has also been linked to undercooked chicken liver.
Nota: TFM
Nota: One Health
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [4315915]
Plan de estudios: Màster Universitari en Zoonosi i Una Sola Salut (One Health) [1460]
Documento: Treball de fi de postgrau
Área temática: Veterinària
Materia: Aviram ; Carn ; Microbiologia ; Toxicologia alimentària



24 p, 372.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera > Veterinaria. TFM

 Registro creado el 2022-06-15, última modificación el 2023-11-03



   Favorit i Compartir