Producció de Primeres Matèries [103255]
Plaixats i Boixadera, Josefina
Albanell Trullas, Elena
Sala Pallarés, Roser
Izquierdo Tugas, Dolors
Gort Esteve, Araceli
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Títol variant: Production of Raw Materials
Títol variant: Producción de Materias Primas
Data: 2022-23
Resum: Es tracta d'una assignatura de primer curs, de formació bàsica, que desenvolupa les bases científiques i tècniques que l'home utilitza per a millorar el rendiment i la qualitat dels aliments d'origen vegetal i animal per a la seva comercialització d'acord amb els requeriments actuals dels consumidors i de la indústria agroalimentària. Els objectius formatius concrets són: 1) Adquirir els coneixements fonamentals de les bases de la producció vegetal i animal i els diferents sistemes de producció. Producció sostenible. 2) Conèixer les principals tècniques emprades per tal d'obtenir, conservar i transformar productes d'origen vegetal i animal de major rendiment i de la màxima qualitat possibles. 1 3) Conèixer les principals espècies vegetals i animals utilitzades en alimentació, els seus objectius productius i les diferents formes d'utilització. 4) Comprendre la relació entre característiques botàniques, fisiològiques, factors ambientals, sistema de producció, recol·lecció, post-collita i la composició química i qualitat de les primeres matèries i aliments obtinguts. 5) Conèixer els factors, tant intrínsecs com extrínsecs, que influeixen en les característiques dels productes d'origen animal.
Resum: This is a first-year basic education course that develops the scientific and technical bases that man uses to improve the performance and quality of food from plant and animal origin for their commercialization in agreement with the current requirements of consumers and the agri-food industry. The specific training objectives are: 1) Acquire the fundamental knowledge of the foundations of plant and animal production and the different production systems. Sustainable production 2) Knowing the main techniques used to obtain, conserve and transform products of plant and animal origin of highest yield and of the highest possible quality. 3) Knowing the main vegetable and animal species used in food, its productive objectives and the different 1 3) Knowing the main vegetable and animal species used in food, its productive objectives and the different forms of use. 4) Understand the relationship between botanical, physiological, environmental factors, production system, harvesting, post-harvest, and the chemical composition and quality of the raw materials and foods obtained. 5) Knowing the factors, both intrinsic and extrinsic, that influence the characteristics of products of animal origin.
Resum: Se trata de una asignatura de primer curso, de formación básica, que desarrolla las bases científicas y técnicas que el hombre utiliza para mejorar el rendimiento y la calidad de los alimentos de origen vegetal y animal para su comercialización de acuerdo con los requerimientos actuales de los consumidores y de la industria agroalimentaria. Los objetivos formativos concretos son: 1) Adquirir los conocimientos fundamentales de las bases de la producción vegetal y animal y los diferentes sistemas de producción. Producción sostenible. 2) Conocer las principales técnicas empleadas para obtener, conservar y transformar productos de origen vegetal y animal de mayor rendimiento y de la máxima calidad posible. 1 3) Conocer las principales especies vegetales y animales utilizadas en alimentación, sus objetivos productivos y las diferentes formas de utilización. 4) Comprender la relación entre características botánicas, fisiológicas, factores ambientales, sistema de producción, recolección, post-cosecha y la composición química y calidad de las materias primas y alimentos obtenidos. 5) Conocer los factores, tanto intrínsecos como extrínsecos, que influyen en las características de los productos de origen animal.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Pla d'estudis: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 117.9 KB

Anglès
7 p, 116.7 KB

Castellà
8 p, 118.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2022-07-15, darrera modificació el 2023-08-31



   Favorit i Compartir