Home > Course materials > Course guides > Ous i Ovoproductes |
Date: | 2022-23 |
Abstract: | L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous. |
Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Language: | Català, Castellà i Anglès |
Studies: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Study plan: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: | Objecte d'aprenentatge |
Català 7 p, 130.5 KB |
Castellà 6 p, 162.0 KB |
Anglès 6 p, 109.8 KB |