Ous i Ovoproductes [102646]
Barroeta, Ana Cristina
Grau Noguer, Eduard
Trujillo, Antonio-José
Zamora, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2022-23
Abstract: L'assignatura "Ous i ovoproductes" és una assignatura optativa de la Matèria "Tecnologia dels aliments" que pretén donar una visió global dels aspectes més importants en la producció, conservació i transformació dels ous.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, Castellà i Anglès
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
7 p, 130.5 KB

Castellà
6 p, 162.0 KB

Anglès
6 p, 109.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2023-02-17, last modified 2023-02-21



   Favorit i Compartir