Per citar aquest document: http://ddd.uab.cat/record/45571
Alimentació i nivells de vida : algunes reflexions sobre la transició nutricional a l’Europa occidental
Nicolau, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)
Pujol Andreu, Josep (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Economia i d'Història Econòmica)

Publicació: Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica 2007
Descripció: 19 p.
Col·lecció: Documents de treball (Universitat Autònoma de Barcelona. Unitat d'Història Econòmica) ; 2/2007
Resum: Els canvis en la dieta durant els segles XIX i XX, han atret l’atenció de nombrosos investigadors des de la dècada de 1970 i el seu estudi ha acabat esdevenint, en els darrers anys, una de les principals àrees de recerca de disciplines científiques molt diverses. En aquest breu assaig farem unes reflexions molt generals sobre les interpretacions que es proposen més sovint des de l’Economia i la Història Econòmica de l’evolució del consum de proteïnes animals a les societats europees occidentals, des de la segona meitat del segle XIX.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat, el departament i la unitat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català.
Document: workingPaper
Matèria: Nutrició -- Europa -- Història -- S.XIX

Adreça alternativa: http://hdl.handle.net/2072/4256


19 p, 52.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Estudis

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2016-06-15



   Favorit i Compartir