Integració d'una wiki al Campus Virtual de la Universitat Autònoma de Barcelona
Planas Rovira, Francesc
Hernández Budé, Porfidio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 86 p.
Resum: Aquest projecte presenta una sol·lució per tal d'incorporar una eina wiki al Campus Virtual de la Universitat Autònoma de Barcelona. Enfront de la metodologia docent clàssica, la wiki oferirà funcionalitats orientades al treball col·laboratiu i fomentarà la participació de l'alumne. L'objectiu final és tenir una eina completament integrada al Campus Virtual, que aprofiti l'aplicatiu existent i s'interrelacioni amb la resta de mòduls presents.
Resum: Este proyecto ofrece una solución para la integración de una herramienta wiki en el Campus Virtual de la Universidad Autónoma de Barcelona. Frente a la metodología docente clásica, la wiki ofrecerá funcionalidades orientadas al trabajo colaborativo y fomentará la participación del alumno. El objetivo final es conseguir una herramienta completamente integrada en el Campus Virtual, que aproveche la aplicación existente y se interrelacione con el resta de módulos presentes.
Resum: This project provides a solution in order to add a wiki tool to the Autonomous University of Barcelona Virtual Campus. As opposed to the traditional teaching methodology, the wiki tool will include collaborative work oriented functionalities and will promote student participation. The final goal is to have a tool which is completely integrated in the Virtual Campus and which uses the existing application and interacts with the rest of the existing modules.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Wikis (Informàtica) ; Desenvolupament



86 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir