Agents mòbils en emergències : iMABETT: triatge electrònic en iPhone
Bojidarov Radev, Gueorgui
Martí Escalé, Ramon (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 83 p.
Resum: En situacions d'emergència, on hi ha en perill un gran nombre de vides humanes, és especialment important l'ús de triatge per a organitzar els recursos disponibles per tal de poder classificar i atendre el màxim nombre de pacients en un temps limitat. Aquest projecte presenta l'anàlisi, disseny i implementació d'un sistema de triatge electrònic mitjançant un iPhone que guarda en un agent mòbil les dades del pacient, els seus signes vitals, un tag RFID que es col·loca al pacient per a identificar-lo i seva ubicació. Després d'haver realitzat una sèrie de proves sobre l'iMABETT s'ha demostrat que funciona correctament i compleix els objectius proposats.
Resum: En situaciones de emergencia, donde está en peligro un gran número de vidas humanas, esmuy importante el uso de triaje para organizar los recursos disponibles para poder clasificar y atender el máximo número de pacientes en un tiempo limitado. Este proyecto presenta el análisi, diseño e implementación de un sistema de triage electrónico mediante un iPhone que guarda en un agente móbil los datos del paciente, sus signos vitales, un tag RFID que se coloca al paciente para identificarlo y su ubicación. Después de haver realizado una serie de pruebas sobre el iMABETT se ha demostrado que funciona correctamente y cumple los objetivos propuestos.
Resum: In cases of emergency situations, where many human lifes are in danger, it is really important to use triage in order to organize the available resources in order to classify and attend the maximum number of patients in the shortest time. This project shows the analysis, design and implementation of an electronic triage system by means of an iPhone that stores in a mobile agent patient data, vital signs, a RFID tag that is assigned to the patient in order to be able to identify him and his location. After several tests on iMABETT it has been proved that that the system works correctly and fullfills the specifications.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Agents mòbils (Software d'ordinador) ; Urgències mèdiques ; Processament de dades ; Iphone (Smartphone) ; Comunicació, Sistemes mòbils de



83 p, 899.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2023-09-13



   Favorit i Compartir