Sistema de servidores VoIP del proyecto guifi.net
Velázquez García, Tomás
Abadal Berini, Gabriel, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Electrònica)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 101 p.
Resum: Las redes inalámbricas y la VoIP están revolucionando la manera de comunicarnos debido a la fácil implementación y al bajo coste. En este proyecto se desarrolla un sistema de telefonía interna y externa para la red guifi. net que permite comunicar los servidores y los teléfonos de la red, y realizar llamadas a la red telefónica a través de un proveedor de VoIP. También se comprueban las limitaciones de la red inalámbrica y se muestran soluciones para optimizar los recursos disponibles para obtener mayor rendimiento.
Resum: Les xarxes sense fils i la VoIP estan revolucionant la manera de comunicar-nos degut a la fàcil implementació i al baix cost. En aquest projecte es desenvolupa un sistema de telefonia interna i externa per a la xarxa guifi. net que permet comunicar els servidors i els telèfons de la xarxa, i realitzar trucades a la xarxa telefònica a través d'un proveïdor de VoIP. També es comproven les limitacions de la xarxa sense fils i es mostren solucions per optimitzar els recursos disponibles per obtenir major rendiment.
Resum: Wireless networks and VoIP are revolutionizing the way we communicate for their easy implementation and low cost. This project develops a system of internal and external telephony for the network guifi. net, allowing servers and phones to communicate on the network, and make calls to the telephone network through a VoIP provider. Also check the limitations of the wireless network and show solutions to optimize available resources for more performance.
Resum: Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Telefonia per Internet ; Xarxes d'àrea local sense fils (Xarxes d'ordinadors)



101 p, 1.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-28, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir