Resultats globals: 3 registres trobats en 0.02 segons.
Documents de recerca, 3 registres trobats
Documents de recerca 3 registres trobats  
1.
317 p, 7.4 MB Valorización de los Productos Tradicionales e Innovadores de razas de cerdos Autóctonos de Europa en peligro de extinción, con una perspectiva Autosostenible / Rivera Toapanta, Evelyn Andrea ; Oliver i Pratsevall, M. Àngels, dir. ; Mor-Mur i Francesch, Montserrat, dir.
Els sistemes de producció de porcs de races autòctones i sense explotar de diferents regions d'Europa estan en perill d'extinció. Aquest estudi es va enfocar en la necessitat de respondre a la demanda actual de productes carnis de qualitat, saludables, amb identitat regional, i de preservació del medi ambient i donar suport així a la sostenibilitat de l'economia de les cadenes de producció local. [...]
Los sistemas de producción de cerdos de razas autóctonas y sin explotar de diferentes regiones de Europa están en peligro de extinción. El presente estudio se enfocó en la necesidad de responder a la demanda actual de productos cárnicos de calidad, saludables, con identidad regional, y de preservación del medio ambiente y así apoyar a la sostenibilidad de la economía de las cadenas de producción local. [...]
Autochthonous and untapped pig breeds production systems in different regions of Europe are in danger of of disappearing. This study focused on the need to respond to the current demand for quality and healthy meat products, with regional identity, and for conservation of the environment, and thus supporting the sustainability of the economy of local production chains. [...]

2022  
2.
204 p, 1.1 MB Características bioquímicas del músculo, calidad de la carne y de la grasa de conejos seleccionados por velocidad de crecimiento / Ramírez Telles, Jorge Alberto ; Gil Farrés, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Oliver i Pratsevall, M. Àngels, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)
Vegeu jartresum1de1. pdf.
Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2005
2 documents
3.
123 p, 881.4 KB La Raça bovina Bruna dels Pirineus : qualitat de la canal i de la carn : característiques bioquímiques del múscul longissimus thoracis en set races autòctones / Serra i Dalmau, Xavier ; Oliver i Pratsevall, M. Àngels, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular) ; Gil Farrés, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)
L'objectiu principal d'aquesta tesi és la caracterització de la raça bovina Bruna dels Pirineus per tal de conèixer, per una banda, la variabilitat de la raça en relació a la qualitat de la canal, la qualitat de la carn i les característiques bioquímiques del múscul longissimus thoracis (pigments hemo, percentatge de miosina MHC I mitjançant ELISA i activitats enzimàtiques lactat deshidrogenasa i isocitrat deshidrogenasa) i, per l'altra, l'estudi de les seves relacions amb les variables o atributs de l'anàlisi sensorial (olor de vedella, olor de fetge, flavor de vedella, flavor de fetge, tendresa i sucositat), a fi de poder avaluar objectivament el potencial d'aquesta raça. [...]
The main objective of this study was the characterisation of the Bruna dels Pirineus cattle breed in relation to carcass quality, meat quality and longissimus thoracis (LT) biochemical characteristics variability (haem pigments, myosin MHC I percentage, lactate dehydrogenase and isocitrate dehydrogenase activities), and furthermore, to examine their relationships with the sensory analysis variables (beef and livery odour intensity, beef and livery flavour intensity, tenderness and juiciness), in order to evaluate the potential of this breed. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2001
2 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.