Resultados globales: 3 registros encontrados en 0.02 segundos.
Artículos, Encontrados 2 registros
Documentos de investigación, Encontrados 1 registros
Artículos Encontrados 2 registros  
1.
14 p, 353.9 KB Use of high concentrations of carbon dioxide for stunning rabbits reared for meat production / Dalmau Bueno, Antoni (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Pallisera i Lloveras, Joaquim (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Pedernera, C. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Muñoz Moreno, Israel (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Carreras, Ricard (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Casal i Plana, Nicolau (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Mainau, Eva (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Rodriguez, P. (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal) ; Velarde, Antonio (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal)
Abstract: An investigation was performed to determine whether high concentrations of carbon dioxide (CO2) at 70-98% in atmospheric air are a suitable alternative for stunning rabbits compared to conventional approaches such as electronarcosis. [...]
2016 - 10.4995/wrs.2016.3880
World Rabbit Science, Vol. 24 Núm. 1 (2016) , p. 25-37  
2.
16 p, 949.1 KB Animal Welfare and Meat Quality Assessment in Gas Stunning during Commercial Slaughter of Pigs Using Hypercapnic-Hypoxia (20% CO2 2% O2) Compared to Acute Hypercapnia (90% CO2 in Air) / Atkinson, Sophie (SLU. Department of Animal Environment and Health) ; Algers, Bo (SLU. Department of Animal Environment and Health) ; Pallisera i Lloveras, Joaquim (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Velarde, Antonio (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) ; Llonch, Pol (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
This study assessed aversion, stunning effectiveness, and product quality of nitrogen and carbon dioxide (CO2) mixtures used for stunning pigs. A total of 1852 slaughter pigs divided into two similar batches was assessed during routine slaughter in a Swedish commercial abattoir using either hypercapnic-hypoxia (20% CO2 and less than 2% O2; 20C2O) or hypercapnia (90% CO2; 90C) gas mixtures. [...]
2020 - 10.3390/ani10122440
Animals, Vol. 10 Núm. 12 (2020) , p. 2440  

Documentos de investigación Encontrados 1 registros  
1.
46 p, 237.1 KB El Veterinari als centres d'acollida d'animals de companyia : identificació, adopció i negligències veterinàries / Camprodon i Tuneu, Agustí ; Pallisera i Lloveras, Joaquim.
2009 (Treballs de l'assignatura Deontologia Veterinària)  

¿Le interesa recibir alertas sobre nuevos resultados de esta búsqueda?
Defina una alerta personal vía correo electrónico o subscríbase al canal RSS.