Resultats globals: 1 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
8 p, 781.7 KB Tryptophan front-face fluorescence and functional properties of whey : A preliminary study / Teng, Yu Ting (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Freire, Paulina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Zamora, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Castillo, Manuel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
This study investigated the potential of front-face fluorescence spectroscopy to predict the functional properties of whey. Whey has a commercial interest due to its excellent nutritional value and versatile functional properties. [...]
2022 - 10.1016/j.lwt.2022.113589
LWT, Vol. 163 (June 2022) , art. 113589  

Vegeu també: autors amb noms similars
2 Teng, Yvonne
Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.