Resultats globals: 1 registres trobats en 0.02 segons.
Documents de recerca, 1 registres trobats
Documents de recerca 1 registres trobats  
1.
270 p, 1.9 MB Used of acid and re-esterified vegetable oils in fish diets / Trullàs Huguet, Clara ; Sala Pallarés, Roser, dir. ; Fontanillas Giralt, Ramon, dir. ; Tres Oliver, Alba, dir. ; Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments
La utilització d'olis natius d'origen vegetal (VO) en dietes per peixos com a substituts de la font lipídica tradicionalment utilitzada, l'oli de peix (FO), es veu limitada degut a la creixent demanda per part de les indústries de pinsos, aliments i biocombustibles. [...]
SUMMARY The use of native vegetable oils (VO) in fish diets as substitutes of the traditionally used lipid source, fish oil (FO), has limitations due to their growing demand by feed, food and biofuel industries. [...]

Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2015  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.