Resultats globals: 1 registres trobats en 0.02 segons.
Articles, 1 registres trobats
Articles 1 registres trobats  
1.
16 p, 681.3 KB Long-Term Feeding of Dairy Goats with 40% Artichoke by-Product Silage Preserves Milk Yield, Nutritional Composition and Animal Health Status / Monllor, Paula (Universidad Miguel Hernández de Elche. Instituto de Investigación e Innovación Agroalimentaria y Agroambiental) ; Zemzmi, Jihed (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Muelas, Raquel (Universidad Miguel Hernández de Elche. Instituto de Investigación e Innovación Agroalimentaria y Agroambiental) ; Roca, Amparo (Universidad Miguel Hernández de Elche. Instituto de Investigación e Innovación Agroalimentaria y Agroambiental) ; Sendra Nadal, Esther (Universidad Miguel Hernández de Elche. Instituto de Investigación e Innovación Agroalimentaria y Agroambiental) ; Romero, Gema (Universidad Miguel Hernández de Elche. Instituto de Investigación e Innovación Agroalimentaria y Agroambiental) ; Díaz, José Ramón (Universidad Miguel Hernández de Elche. Instituto de Investigación e Innovación Agroalimentaria y Agroambiental)
The rational use of agriculture and agro-industrial by-products in ruminant nutrition contributes to greater respect for the environment in addition to a better final product quality. Artichoke crops are widespread in the Mediterranean region but mostly not properly valued. [...]
2023 - 10.3390/ani13223585
Animals, Vol. 13 (november 2023)  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.