Resultats globals: 8 registres trobats en 0.04 segons.
Documents de recerca, 2 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia, 6 registres trobats
Fons personals i institucionals, 6 registres trobats
Documents de recerca 2 registres trobats  
1.
99 p, 3.8 MB El silvopastoralismo como herramienta de conservación : ejemplificado con el venado cola blanca en Nicaragua / Garcia Caballero, Alberto ; Barragán Portillo, Bruno ; Querol Carranza, Daniel ; Bartolomé, Jordi, tut. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ; Boada, Martí, 1949- , tut. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geografia) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències
En el estudio se ha valorado la preferencia del ganado bobino, caprino y ovino además del venado cola blanca (Odocoileus Virginianus) con cuatro especies de árboles forrajeros comunes en trópico centroamericano: carbón (Acacia pennatula), guácimo (Guazuma ulmifolia), madero negro (Gliricidia sepium) y guanacaste (Enterolobium cyclocarpum). [...]
The study has assessed the preference of bovine, goats and ovine cattle, and also whitetail deer (Odocoileus virginianus) livestock with four species of common fodder trees in Central American tropics: carbón (Acacia pennatula), guácimo (Guazuma ulmifolia), madero negro (Gliricidia sepium) and guanacaste (Enterolobium cyclocarpum). [...]

2016
Grau en Ciències Ambientals [959]
3 documents
2.
1 p, 6.6 MB Sheep and goat oocytes quality assessment for in vitro embryo production / Pelegrina Salcedo, Laia ; Paramio, María Teresa, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària) ; Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària
2014
Grau en Veterinària [955]  

Documents gràfics i multimèdia 6 registres trobats  
1.
1169x770, 290.4 KB Sistemas producción animal: caprino / Fàbregas i Comadran, Xavier
El ganado caprino proporciona lechales, leche y quesos para consumo. Como el ovino, son animales que aprovechan recursos marginales, pero a diferencia de él, son principalmente ramoneadores, que aprovechan muy bien hojas, brotes y flores de matas, arbustos y árboles. [...]
Es presenten diferents instal·lacions per a bestiar cabrum.

1993 (Memoria digital de producció animal)
8 documents
2.
886x589, 56.2 KB Matadero de ovino-caprino : sectores e instalaciones / Fàbregas i Comadran, Xavier
Desde el tradicional desuello manual en banco, los mataderos han mecanizado el trabajo en cadena, mejora que ha permitido aumentar la productividad y las condiciones laborales de los matarifes. Se presentan todos los sectores e instalaciones de una cadena de carnización de corderos.
Des del tradicional escorxat manual en banc, els escorxadors han mecanitzat el treball en cadena, millora que ha permès augmentar la productivitat i les condicions laborals dels matarifes. Es presenten tots els sectors i instal·lacions d'una cadena de carnització de cabrits.

1992 (Memoria digital d'escorxadors)
35 documents
3.
583x886, 66.6 KB Identificación y categorización de canales de especies de consumo (bovino, equino, ovino, caprino) / Fàbregas i Comadran, Xavier
Para un público profano, de consumidores alumnos de master, se identifican y categorizan las distintas canales de rumiantes y equinos de consumo.
Per un públic profà, de consumidors alumnes de màster, s'identifiquen i categoritzen les diferents canals de rumiants i equins de consum.

1992 (Memoria cárnica digital)
64 documents
4.
775x1182, 87.6 KB Inspección veterinaria postmortem de caprino : causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección postmortem de matadero se eliminan de la cadena alimentaria las canales, carnes y despojos dictaminados por el veterinario oficial como no aptas para el consumo humano. Se presentan distintas causas de no aptitud, que pueden diagnosticarse tras el sacrificio de ganado caprino.
En la inspecció postmortem d'escorxador s'eliminen de la cadena alimentària les canals, carns i despulles dictaminats pel veterinari oficial com a no aptes pel consum humà. Es presenten diferents causes de no aptuitud, que es poden diagnosticar posteriorment al sacrifici de bestiar caprí.

Barcelona, 1993 (Inspecció veterinària d'escorxadors)
32 documents
5.
29 p, 2.9 MB SANDACH. Subproductos animales no destinados al consumo humano / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los subproductos y residuos generados por los establecimientos del sector cárnico deben ser tratados adecuadamente por motivos medio ambientales y para ser valorizados económicamente. En la prevención de las EET, la gestión de los MER supone actualmente un coste añadido al proceso. [...]
Els subproductes i residus generats pels establiments del sector carni han de ser tractats adequadament per motius medioambientals i per a ser valoritzats econòmicament. En la prevenció de les EET, la gestió dels MER suposa actualment un cost afegir al procés. [...]

Barcelona 2012 (Memoria digital d'escorxadors)
35 documents
6.
6 p, 31.1 KB Defectos en cueros de bovino y pieles de ovino y caprino / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los defectos de cueros y pieles en bruto pueden ser originados en la granja, en el transporte, la carnización y el período postmortem en matadero y en el transporte hacia el almacén. Se presentan los defectos que pueden aparecer, sus causas y las recomendaciones para su prevención en estos distintos períodos.
Els defectes en cuirs i pells en brut poden ser originats en la granja, transport, la carnització i el període postmortem a l'escorxador i en el transport cap al magatzem. Es presenten defectes que poden aparèixer, les seves causes i les recomanacions per a la seva prevenció en aquests períodes.

Barcelona 1991 (Cuirs i pells)
66 documents

Fons personals i institucionals 6 registres trobats  
1.
1169x770, 290.4 KB Sistemas producción animal: caprino / Fàbregas i Comadran, Xavier
El ganado caprino proporciona lechales, leche y quesos para consumo. Como el ovino, son animales que aprovechan recursos marginales, pero a diferencia de él, son principalmente ramoneadores, que aprovechan muy bien hojas, brotes y flores de matas, arbustos y árboles. [...]
Es presenten diferents instal·lacions per a bestiar cabrum.

1993 (Memoria digital de producció animal)
8 documents
2.
886x589, 56.2 KB Matadero de ovino-caprino : sectores e instalaciones / Fàbregas i Comadran, Xavier
Desde el tradicional desuello manual en banco, los mataderos han mecanizado el trabajo en cadena, mejora que ha permitido aumentar la productividad y las condiciones laborales de los matarifes. Se presentan todos los sectores e instalaciones de una cadena de carnización de corderos.
Des del tradicional escorxat manual en banc, els escorxadors han mecanitzat el treball en cadena, millora que ha permès augmentar la productivitat i les condicions laborals dels matarifes. Es presenten tots els sectors i instal·lacions d'una cadena de carnització de cabrits.

1992 (Memoria digital d'escorxadors)
35 documents
3.
583x886, 66.6 KB Identificación y categorización de canales de especies de consumo (bovino, equino, ovino, caprino) / Fàbregas i Comadran, Xavier
Para un público profano, de consumidores alumnos de master, se identifican y categorizan las distintas canales de rumiantes y equinos de consumo.
Per un públic profà, de consumidors alumnes de màster, s'identifiquen i categoritzen les diferents canals de rumiants i equins de consum.

1992 (Memoria cárnica digital)
64 documents
4.
775x1182, 87.6 KB Inspección veterinaria postmortem de caprino : causas de no aptitud / Fàbregas i Comadran, Xavier
En la inspección postmortem de matadero se eliminan de la cadena alimentaria las canales, carnes y despojos dictaminados por el veterinario oficial como no aptas para el consumo humano. Se presentan distintas causas de no aptitud, que pueden diagnosticarse tras el sacrificio de ganado caprino.
En la inspecció postmortem d'escorxador s'eliminen de la cadena alimentària les canals, carns i despulles dictaminats pel veterinari oficial com a no aptes pel consum humà. Es presenten diferents causes de no aptuitud, que es poden diagnosticar posteriorment al sacrifici de bestiar caprí.

Barcelona, 1993 (Inspecció veterinària d'escorxadors)
32 documents
5.
29 p, 2.9 MB SANDACH. Subproductos animales no destinados al consumo humano / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los subproductos y residuos generados por los establecimientos del sector cárnico deben ser tratados adecuadamente por motivos medio ambientales y para ser valorizados económicamente. En la prevención de las EET, la gestión de los MER supone actualmente un coste añadido al proceso. [...]
Els subproductes i residus generats pels establiments del sector carni han de ser tractats adequadament per motius medioambientals i per a ser valoritzats econòmicament. En la prevenció de les EET, la gestió dels MER suposa actualment un cost afegir al procés. [...]

Barcelona 2012 (Memoria digital d'escorxadors)
35 documents
6.
6 p, 31.1 KB Defectos en cueros de bovino y pieles de ovino y caprino / Fàbregas i Comadran, Xavier
Los defectos de cueros y pieles en bruto pueden ser originados en la granja, en el transporte, la carnización y el período postmortem en matadero y en el transporte hacia el almacén. Se presentan los defectos que pueden aparecer, sus causas y las recomendaciones para su prevención en estos distintos períodos.
Els defectes en cuirs i pells en brut poden ser originats en la granja, transport, la carnització i el període postmortem a l'escorxador i en el transport cap al magatzem. Es presenten defectes que poden aparèixer, les seves causes i les recomanacions per a la seva prevenció en aquests períodes.

Barcelona 1991 (Cuirs i pells)
66 documents

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.