Resultats globals: 3 registres trobats en 0.02 segons.
Documents gràfics i multimèdia, 2 registres trobats
Fons personals i institucionals, 3 registres trobats
Documents gràfics i multimèdia 2 registres trobats  
1.
1182x774, 160.6 KB Despiece de porcino: chuleta Barcelona y chuleta Girona / Fàbregas i Comadran, Xavier
En Catalunya, a parte de la canal Lomo, existen dos presentaciones para la canal Chuleta: Barcelona y Girona. Se presentan los dos tipos de chuleta enteras y las piezas obtenidas en cada uno de sus despieces.
A Catalunya, a part de la canal Llom, existeixen dues presentacions per a la canal Llonza: Barcelona i Girona. Es presenten els dos tipus de llonces senceres i les peces obtingudes en cadascun dels seus especejaments.

1993 (Memoria cárnica digital)
11 documents
2.
624x946, 133.4 KB Despiece de porcino: Canal Chuleta I / Fàbregas i Comadran, Xavier
La matanza tradicional del cerdo divide la canal en dos medias canales simétricas, a partir del corte de las costillas justo a cada lado del espinazo; es la canal para lomo. En los modernos mataderos industriales frigoríficos, la maquinaria esquina las canales justo por la mitad del espinazo, obteniéndose la canal para chuleta, que es la más consumida actualmente. [...]
La matança tradicional del porc es divideix la canal en dues mitges canals simètriques, a partir del tall de les costelles just a cada banda de l'espinada; és la canal per a llom. En els escorxadors moderns industrials frigorífics, la maquinària separa les canals just per la meitat de l'espinada, obtenint-se la canal per a llonza, que és la més consumida actualment. [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
20 documents

Fons personals i institucionals 3 registres trobats  
1.
1182x774, 160.6 KB Despiece de porcino: chuleta Barcelona y chuleta Girona / Fàbregas i Comadran, Xavier
En Catalunya, a parte de la canal Lomo, existen dos presentaciones para la canal Chuleta: Barcelona y Girona. Se presentan los dos tipos de chuleta enteras y las piezas obtenidas en cada uno de sus despieces.
A Catalunya, a part de la canal Llom, existeixen dues presentacions per a la canal Llonza: Barcelona i Girona. Es presenten els dos tipus de llonces senceres i les peces obtingudes en cadascun dels seus especejaments.

1993 (Memoria cárnica digital)
11 documents
2.
624x946, 133.4 KB Despiece de porcino: Canal Chuleta I / Fàbregas i Comadran, Xavier
La matanza tradicional del cerdo divide la canal en dos medias canales simétricas, a partir del corte de las costillas justo a cada lado del espinazo; es la canal para lomo. En los modernos mataderos industriales frigoríficos, la maquinaria esquina las canales justo por la mitad del espinazo, obteniéndose la canal para chuleta, que es la más consumida actualmente. [...]
La matança tradicional del porc es divideix la canal en dues mitges canals simètriques, a partir del tall de les costelles just a cada banda de l'espinada; és la canal per a llom. En els escorxadors moderns industrials frigorífics, la maquinària separa les canals just per la meitat de l'espinada, obtenint-se la canal per a llonza, que és la més consumida actualment. [...]

1993 (Memoria cárnica digital)
20 documents
3.
1 p, 692.3 KB José A. Goytisolo recita hoy en el hemiciclo de la Facultad de Letras / Guillén, Zenón
28 octubre 1998  

Us interessa rebre alertes sobre nous resultats d'aquesta cerca?
Definiu una alerta personal via correu electrònic o subscribiu-vos al canal RSS.