Results overview: Found 1 records in 0.13 seconds.
Graphic and multimedia documents, 1 records found
Personal and institutional archives, 1 records found
Graphic and multimedia documents 1 records found  
1.
585x886, 82.5 KB Conservación de carnes: buenas prácticas e higiene / Fàbregas i Comadran, Xavier
Anterior a la moda actual de la restauración de carnes ultramaduradas, el formato comercial de despiece envasado al vacío y/o sin hueso ha permitido conseguir buenas maduraciones a costes inferiores. [...]
Anteriior a la moda actual de la restauració de carns ultramadurades, el format comercial d'escorxar envasat al buit i/o sense os ha permès aconseguir bones maduracions a costos inferiors. La durada del buit en l'envàs és normalment de 21 dies, però va entrant aire a la bossa a mesura que passa el temps, despenent del tipus de plàstic (porositat) i sobretot del gruix (galga). [...]

1992 (Memoria digital d'escorxadors)
18 documents

Personal and institutional archives 1 records found  
1.
585x886, 82.5 KB Conservación de carnes: buenas prácticas e higiene / Fàbregas i Comadran, Xavier
Anterior a la moda actual de la restauración de carnes ultramaduradas, el formato comercial de despiece envasado al vacío y/o sin hueso ha permitido conseguir buenas maduraciones a costes inferiores. [...]
Anteriior a la moda actual de la restauració de carns ultramadurades, el format comercial d'escorxar envasat al buit i/o sense os ha permès aconseguir bones maduracions a costos inferiors. La durada del buit en l'envàs és normalment de 21 dies, però va entrant aire a la bossa a mesura que passa el temps, despenent del tipus de plàstic (porositat) i sobretot del gruix (galga). [...]

1992 (Memoria digital d'escorxadors)
18 documents

Interested in being notified about new results for this query?
Set up a personal email alert or subscribe to the RSS feed.