FES2023.jpeg
Museu de la Vida Rural
Ctra. de Montblanc, 35
43440 L'Espluga de Francolí Tarragona
Spain
Contact e-mail: 
info@museuvidarural.cat
Event link: 
INSCRIPCIÓ
Phone: 
977870576

[FES] Festival d'Educació per la Sostenibilitat - Presentació del projecte IDIL·LI

Friday, October 27, 2023, 17.15 - 19.10 h

El Festival d’Educació per la Sostenibilitat és una festa que organitza el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla en què els participants hi trobaran propostes educatives i culturals que eduquen per la sostenibilitat des de la cultura i les arts. Al [FES] hi trobareu tallers, activitats, música en directe, espectacles i molt més!

L'esdeveniment es divideix en dos dies temàtics. En primer lloc el FES professional que serà el divendres 27 d'octubre amb entrada gratuïta, una jornada destinada a professionals de l'educació. Per altra banda el 28 d'ctubre serà el FES familiar, que està pensat per a famílies i persones que vulguin aprendre de forma lúdica a ser més sostenibles.

El nostre grup d'art i ciència Ecotons participa al festival durant el FES professional amb la presentació del projecte IDIL·LIun projecte de recerca escènica impulsat per Alejandro Santaflorentina, Noemí Costa i Clàudia Barberà que explora la possibilitat de generar narratives en les quals l’ésser humà no sigui el centre del relat. Aquest projecte compta amb la col·laboració del Museu de la Vida Rural i el CREAF. Durant el procés de recerca es van realitzar tallers de creació escènica amb cinc grups d’ESO de dos centres educatius de la Conca de Barberà.

Funded by: 
Fundació Carilla
Organized by: 
Museu Vida Rural