mapa web | contacte   
 

 

 

 

 

 

 

 


El “Centre Especial de Recerca Planta de Tecnologia dels Aliments",, és un centre especial d’investigació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), entre les principals funcions del qual destaquen el desenvolupament de la qualitat i la transferència de tecnologia a empreses de l’àmbit alimentari.

Tanmateix, dóna servei als alumnes de veterinària, de ciència i tecnologia dels aliments de la UAB i alumnes de tercer cicle per la realització de pràctiques docents.

El CER Planta de Tecnologia dels Aliments està integrat com part de dos xarxes: el "Centre de Referència de Tecnologia dels Aliments-CeRTA" (Centre de Referència de Tecnologia dels Aliments ) i la "Xarxa de Centres de Suport a la Innovació" (Xarxa de Centres de Recolzament a la Innovació), amdós pertanyen a la Generalitat de Catalunya.

En els últims anys hem realitzat un gran esforç per adaptar la nostra estructura i línies de treball a les necessitats de les empreses espanyoles. Gràcies a la col.laboració de nombroses empreses i institucions, l’equip investigador del centre pot ara treballar amb els medis i infraestructura adients per realitzar desenvolupaments complets de productes; així com la recerca d’aplicacions pràtiques a les tecnologies productives més avançades que apareixen al mercat.

El nostre compromís és transferir aquesta tecnologia per fer més competitives i rentables les empreses, que produeixin i comercialitzin nous productes, més sans i amb estabilitat millorada.

 

 


 


XaRTA és una xarxa que reuneix i coordina els millors grups investigadors en tecnologia d’aliments de Catalunya.

 


 

TECNIO al servei de l'empresa       

 TECNIO és la xarxa creada per ACC1Ó que aglutina els agents experts en Transferència Tecnològica de Catalunya.

ACC1Ó és l'Agència per a la innovació i la internacionalització de l’empresa catalana, adscrita al Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu de TECNIO és facilitar a l’empresa catalana l’accés a capacitats d’R+D diferencials i tecnologies, per afavorir la seva competitivitat i la seva projecció internacional.

Els membres de TECNIO donen la resposta a les demandes tecnològiques de les empreses de manera àgil i eficient, per tal que aquestes les incorporin als seus productes i serveis.