Cicle Cinema i Economia 2014

CICLE CINEMA I ECONOMIA

30/10/2014


La Facultat d’Economia i Empresa inaugurà un cicle cinematogràfic amb el propòsit d’abordar temes econòmics i qüestions de rellevància actual, a través de la mirada diferent que proporciona el món del cinema.  

Durant 4 setmanes s’oferiren pel·lícules, que tractaren temes com l’emprenedoria, els models estadístics i decisions economico-empresarials, l’especulació financera i la crisi econòmica, de forma gratuïta pels alumnes de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Els films projectats van ser “La Red Social”, “Moneyball: Rompiendo las reglas”, “Margin Call” i “Inside Job”. Totes elles de reconegut prestigi internacional, i nominades a diversos premis de caràcter global. La seva història ens transporta a móns ficticis que no són més que un reflex de la vida quotidiana que vivim tots plegats.

Les sessions es van dur a terme a la Sala de Cinema de la UAB, a la Plaça Cívica, els dimecres del mes de novembre, a les 12:15 hores. Les pel·lícules es van poder veure en V.O. subtitulada en castellà.

Més informació: CARTELL CICLE CINEMA