Gener de 2020

Butlletí de l'ICE de la UAB

Butlletí 2020

l'ICE segueix treballant

L'ICE celebra els seus 50 anys (1969-2019). L'acte institucional de celebració del 50è aniversari de l'ICE de la UAB va tenir lloc dimecres 23 d'octubre de 2019 a l'Aula Magna de la Casa Convalescència de la UAB. La sessió va ser presidida per la rectora de la UAB, Margarida Arboix, va ser conduïda pel periodista Jofre Llombart i va començar amb unes paraules de benvinguda d'Anna Cros, directora de l'ICE. A continuació es va visionar un vídeo sobre els 50 anys de l'ICE on apareixien una representació de persones que han treballat o col·laborat amb aquesta institució al llarg de la seva història. 

Seguidament, va tenir lloc una conversa amb persones que coneixen l’ICE i que han tingut un paper destacat al llarg d'aquest mig segle d'història: Pilar Benejam, Joaquim Núñez, Joaquín Gairín, Joan Carbonell i Josep Maria Tatjer. Van parlar sobre diferents qüestions que tenen a veure amb el paper de pont que fa l’ICE entre la universitat i el sistema educatiu; la formació inicial i la formació permanent; les relacions entre l’ICE i la Facultat de Ciències de l’Educació; entre el Departament d’Educació i l’ICE; i entre el equips de govern de la UAB i l’ICE al llarg dels anys. Josep Maria Tatjer també va parlar de la redacció del llibre dels 50 anys de l’ICE, que ha escrit conjuntament amb Montserrat Anton, i que es va regalar als assistents. L’acte va acabar amb l’actuació musical d’Arianna Savall (soprano i arpa barroca triple), unes paraules de cloenda de la rectora de la UAB i una copa de cava per a celebrar els 50 anys de l’ICE.

En el discurs de benvinguda, la directora de l’ICE va agrair la presència de les autoritats universitàries, dels representants del Departament d’Educació, dels ICE Catalans i de les persones que omplien la sala d’actes de Casa Convalescència. Va fer un agraïment molt especial als redactors del llibre dels 50 anys de l’ICE, Montserrat Anton i Josep Maria Tatjer i va mostrar la gratitud de l’ICE cap als centenars de centres educatius i dels milers de docents que han participat en activitats de l’ICE i que hi han col·laborat de maneres diferents al llarg dels anys.

Agenda

16 Abr. 2021

IV Trobada d'actualització de didàctica de llengües estrangeres

Casa de Convalescència, Barcelona
Més informació

04 Març 2020

Formació de persones formadores en centre

Més informació

09 Abr. 2020

Itinerari Aprendre amb les tecnologies: tendències actuals

Més informació

14 Abr. 2020

IV Trobada de professorat d'economia de secundària i universitat: Estudiants i economia: idees preconcebudes i creences

Casa de Convalescència, Barcelona
Més informació 

21 Abr. 2020

Jornades de Geografia en Acció

Casa de Convalescència, Barcelona
Més informació

15 Abr. 2020

Tocats de literatura

Bellaterra
Més informació

08 Abr. 2020

VI Jornada per a docents de llengua i literatura a secundària

Casa de Convalescència, Barcelona
Més informació

16 Abr. 2020

Taller: Parlem sobre la Unió Europea

Aula Magna de la Facultat de Dret
Més informació