Esteu rebent aquest missatge com a subscriptors del butlletí UAB Campus.
Si teniu problemes per llegir aquest e-mail, feu clic aquí. Per donar-vos de baixa, fer clic aquí.
JULIOL 2012 Butlletí digital Nº25

Estiu 2012

Participants al congrés EVECCS, juny 2012, a l'Hotel Campus.

Una vegada més, els diversos campus de la UAB acolliran un conjunt molt variat d'activitats que els ompliran de vida durant l'estiu.

Casa Convalescència, a Barcelona, i l'Hotel Campus, Vila Universitària i algunes facultats, a Bellaterra, seran la seu de congressos, cursos d'especialització científica de diferents disciplines, cursos del programa Study Abroad Tailor Made, activitats esportives i acadèmiques adreçades als joves del programa University Residential Camps, i d'altres.

Volem destacar diversos actes satèl·lits relacionats amb la celebració a Barcelona, el mes de juliol, del 8th FENS Forum of Neuroscience, organitzat per la Federation of European Neuroscience Societies: la ABCAM Neuroscience Conference: Regulation of adult neurogenesis: from epigenetics to behaviour, a Casa Convalescència; la ISN Advanced School i el simposi Frontiers in Glial Research, a l'Hotel Campus. També al voltant d'aquest gran congrés, el Grup de Neuroplasticitat i Regeneració de la UAB ha promogut la Biohybrid Conference 2012, que es produirà a la Facultat de Medicina.

L'Asociación Española de Bioinorgánica organitza un Curs de Tècniques Experimentals en Bioinorgànica a l'Hotel Campus, i el Centre de Recerca Matemàtica (CRM) diversos workshops i congressos en la seva pròpia seu.

A Casa Convalescència, la Fundació Autònoma Solidària i l'ONG Intervida organitzen una trobada per avaluar els resultats dels 120 projectes del programa Quart Món d'Intervida. En aquesta mateixa seu, la International Society of Difference Equation hi celebrarà el seu 18è congrés uns dies del mes de juliol i la xarxa europea de pensadors i activistes d'Agile & Lean s'hi trobaran durant el mes d'agost.

La Facultat de Filosofia i Lletres serà la seu del quart congrés de la Sociedad de Estudios Medievales y Reancentistas el mes de setembre, que tractarà sobre la tradició del text infinit durant l'Edat Mitjana i el Renaixement. Aquesta mateixa facultat i la de Psicologia acolliran el programa Stage 2012 de l'Escola d'Àrbitres de la Federació Catalana de Bàsquet, que persegueix l'objectiu de millorar l'activitat d'aquests professionals tot oferint-los la possibilitat de debatre diversos temes d'interès.

Visitem dues universitats angleses i promocionem la UAB a l'Academic Venue ShowUna delegació de l'Agència de Promoció d'Activitat i de Congressos i de Vila Universitària hem visitat dues universitats angleses, Warwick University i Loughbourough University, que formen part, com la UAB, del consorci Venuemasters, dedicat a promocionar les instal·lacions universitàries del Regne Unit, i també les de la nostra universitat, per a congressos, reunions, cursos de formació d'empreses i d'altres activitats.

Ambdues institucions tenen, com la nostra, diversos centres de convencions en els seus campus, així com una oferta variada d'allotjament, en hotels o en les residències universitàries, de restauració i instal·lacions esportives de primer nivell. A més de veure els equipaments, vàrem tenir ocasió de comentar amb els nostres interlocutors els diversos models de gestió dels serveis, així com les polítiques de vendes, l'atenció als usuaris, la promoció i altres temes d'interès compartit.

La visita va palesar la importància que ambdues universitats donen a aquesta línia de negoci i, en conseqüència, el nombre significatiu de recursos que hi dediquen i l'alt grau de professionalitat dels equips comercials i operatius, aplegats sota les marques Warwick Conferences i Imago.

Posteriorment, vàrem assistir amb un estand propi a la fira que organitza Venuemasters, a Londres, per oferir al públic britànic les instal·lacions universitàries com a seus per les seves activitats. 48 universitats van mostrar la seva oferta als més de 350 visitants, representants d'associacions científiques i educatives, ONG's, organitzacions esportives, religioses, empreses i d'altres sectors interessats.

Una vegada més hem constatat l'atractiu que la ciutat de Barcelona exerceix sobre els promotors i la idoneïtat dels equipaments de la nostra universitat: molts visitants es van mostrar interessats en organitzar les seves activitats a l'Hotel Campus o a Casa Convalescència, o en allotjar-se als apartaments de Vila Universitària.

Voleu compartir la vostra opinió amb nosaltres?

Ens interessen molt les vostres opinions i suggeriments, escriviu-los al nostre Blog: http://blog.uabcampus.cat i poseu-vos al dia sobre les novetats UAB Campus que hi trobareu ressenyades.

UAB Campus acull...
Fins a l'any 2014 acollirem els següents actes, entre d'altres:
Juliol-Agost-Setembre 2012
 • Drew University Study Abroad Programme-2012 (Study Abroad Programme de la UAB); Casa Convalescència, juny-juliol 2012.

 • American Institute for Foreign Study-2012 (Study Abroad Programme de la UAB); Casa Convalescència, juny-juliol 2012.

 • Dream Careers Summer Internship in Barcelona – Summer 2012 (Dream Careers); Hotel Campus, Vila Universitària i Escola Superior d'Arxivistica i Gestió de Documents, juny – juliol 2012.
  Web: http://www.barcelonainternships.com/summerinternships/

 • Morini & Rossi Summer Camp 2012 (Morini & Rossi LTD); Hotel Campus, Servei d'Activitat Física i Aulari Central, juny-juliol 2012.

 • Exploratory Conference on the Mathematics of Biodiversity (Centre de Recerca Matemàtica-CRM i UK's Biotechnology and Biological Sciences Research Council); Centre de Recerca Matemàtica-CRM, juliol 2012.

 • Workshop on Nanomaths (Centre de Recerca Matemàtica-CRM i Instituto Universitario de Matemáticas y Aplicaciones de la Universidad de Zaragoza); Centre de Recerca Matemàtica-CRM, juliol 2012.

 • Conference on Applications of Graph Spectra in Computer Science (Centre de Recerca Matemàtica-CRM); Centre de Recerca Matemàtica-CRM, juliol 2012.

 • Conference: Dynamics of Memory: What is the evidence? (Centre de Recerca Matemàtica-CRM i Institut d'Estudis Catalans); Institut d'Estudis Catalans, juliol 2012.

 • Barcelona Summer School on Stochastic Analysis: Functional Itô Calculus and Malliavin Calculus for Lévy Processes (Centre de Recerca Matemàtica-CRM); Centre de Recerca Matemàtica-CRM, juliol 2012.

 • Reunión Española de Usuarios de Equipos de Espectrometía de Masas-Bruker Daltonics, (Bruker Española,SA i Institut de Biotecnologia i Biomedicina -IBB); Casa Convalescència, juliol 2012.

 • Trobada del Programa de Quart Món-Intervida (ONG Intervida i Fundació Autònoma Solidària); Casa Convalescència, juliol 2012.

 • Regulation of Adult Neurogenesis: From Epigenetics to Behaviour, (ABCAM); Casa Convalescència, juliol 2012.
  Web: www.abcam.com

 • 18th International Conference on Difference Equations and Applications - ICDEA 2012 (International Society of Difference Equations); Casa Convalescència, juliol 2012.
  Web: http://www.icdea2012.com

 • Diálogo Global 2012 (Study Abroad Programme de la UAB); Casa Convalescència, juliol 2012.

 • Grup Acadèmic Study Associates – ASA 2012 (Academy Study Associates); Casa Convalescència, juliol 2012.

 • International Society for Neurochemistry Advanced School (Institut de Biotecnologia i Biomedicina-IBB) , Hotel Campus, juliol 2012.
  Web: http://www.neurochemistry.org/

 • Symposium Frontiers in GLIAL Research (Institut de Biotecnologia i Biomedicina-IBB); Hotel Campus, juliol 2012.
  Web: http://fens.redglial.es/

 • Association Sportive de la Jeunesse d'Aubervilliers (Association Sportive de la Jeunesse d'Aubervilliers – ASJA); Hotel Campus i Vila Universitària, juliol 2012.
  Web: http://www.aubervilliers.fr

 • Biohybrid Conference 2012 (Grup de Neuroplasticitat i Regeneració de la UAB); Facultat de Medicina, Hotel Campus, juliol 2012.
  Web:http://kongress.mh-hannover.de/biohybrid/6349.html

 • II Curso de Técnicas Experimentales en Bioinorgánica (Asociación Española de Bioinorgánica); Hotel Campus, Vila Universitària, juliol 2012.

 • Curso de Verano Universidad de Puebla (Study Abroad Programme de la UAB); Hotel Campus, Vila Universitària i Espais Universitaris, juliol 2012.

 • Università Cattolica di Milano Summer Course (Dept. de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB i Study Abroad Programme de la UAB); Vila Universitària, Espais Universitaris i Hotel Campus, juliol 2012.

 • Curso de Verano Universidad de Celaya (Study Abroad Programme de la UAB); Espais Universitaris, Vila Universitària i Hotel Campus, juliol 2012.

 • Berkeley University Programme (Study Abroad Programme de la UAB); Casa Convalescència, juliol-agost 2012.

 • Sheffield Centre International Courses. INPDAP Vacanze Studio (Sheffield Centre Group – International Courses); Vila Universitària, Hotel Campus, Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, Servei d'Activitat Física, juliol 2012.

 • UCPA Séjour: Viva Barcelona / Espagnol 2012 (UCPA-Union Nationale Des Centres de Plein Air); Vila Universitària, Hotel Campus, juliol-agost 2012.

 • Loisirs Club Aventures (Loisirs Club Aventures); Vila Universitària, Hotel Campus, juliol-agost 2012.

 • Comparative Political Science Barcelona Summer Program 2012 (Texas State University San Marcos); Vila Universitària i Escola de Prevenció i Seguretat Integral, juliol – agost 2012.

 • Texas State Summer Programme 2012 (Texas State University San Marcos); Vila Universitària, Escola de Prevenció i Seguretat Integral, juliol-agost 2012.

 • Congrés AGILE & LEAN European Network (AGILE42 Consulting GMBH); Casa Convalescència, agost 2012.

 • Applied Partial Differential Equations in Physics, Biology and Social Sciences: Classical and Modern Perspectives (Centre de Recerca Matemàtica-CRM i European Science Foundation); Centre de Recerca Matemàtica-CRM, setembre 2012.

 • LIPHE4 7th Summer School (Institut de Ciència i Tecnologia ambientals-ICTA i LIPHE4); Casa Convalescència, setembre 2012.

 • Progresando en el Conocimiento del Citoma: Ciclo de Conferencias en Citometría Básica y Avanzada (Labclinics SA i Sociedad Ibérica de Citometría); Casa Convalescència, setembre 2012.

 • IV Congreso de la Sociedad de Estudios Medievales y Renacentistas (SEMYR); Facultat de Filosofia i Lletres, Hotel Campus, Vila Universitària, setembre 2012.
  Web: www.la-semyr.es

 • Flagship Course-Who Barcelona Office for Health Systems Strengthening (Who Barcelona Office for Health Systems Strengthening); Casa Convalescència, setembre-octubre 2012.

Octubre-Novembre-Desembre 2012
 • The 8th IEEE International Conference On Wireless and Mobile Computing Networking and Comunications- WiMob 2012 (Computer Networks and Distributed Systems de la UPC i Institute of Electrical and Electronics Engineers- IEEE); Casa Convalescència, octubre 2012.
  Web: http://conferences.computer.org/WiMob2012/

 • Workshop Urban Nexus (European Topic Center – Espatial Information and Analysis i Departament de Geografia de la UAB); Casa Convalescència, octubre 2012.

 • XLIX Simposio Científico de Avicultura (Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals; Asociación Española de Ciencia Avícola- AECA y World Poultry Science Association – WPSA); Hotel Campus, Vila Universitària i Espais Universitaris, octubre 2012.
  Web: http://symposium.wpsa-aeca.es

 • Inborn Errors Working Party Conference (European Group for Blood and Marrow Transplantation); Casa Convalescència, novembre 2012.

 • XXI HTECH Congress (Centre Nacional de Microelectrònica-CNM); Casa Convalescència, novembre 2012.

 • III Congrés Nacional d'Intel·ligència (Centre de Recerca en Governança del Risc, de la UAB; Cátedra Servicios de Inteligencia y Sistemas Democráticos de la Universidad Rey Juan Carlos i Instituto "Juan Velázquez de Velasco" de Investigación en Inteligencia para la Seguridad y la Defensa de la Universidad Carlos III ); Casa Convalescència, novembre 2012. Web: http://www.congresodeinteligencia.es

 • 10º Curso de Lipidología y Factores de Riesgo Cardiovasculares (Reunions i Ciència); Casa Convalescència, novembre 2012.

 • IV Jornades TANV (Associació Catalana de Famílies Afectades pel Trastorn de l'Aprenentatge no Verbal); Casa Convalescència, novembre 2012.
  Web: www.tanv-catalunya.org

 • Fira de la Innovació (Amics de la UAB i Parc de Recerca de la UAB); Hotel Campus, novembre 2012.
Fora del Campus
 • International Congress of the Spanish Biophysical Society – XII SBE 2012 (Sociedad de Biofísica de España); Hotel Fira Palace, juliol 2012.
  Web: www.sbe-bcn2012.org

 • New Trends on Dynamical Systems (Grup de Sistemes Dinàmics de la UAB); Hotel Costa Daurada- Salou, octubre 2012.
  Web: http://www.gsd.uab.cat/ntds2012/index.php

A partir de 2013
 • Jornades Projecte GEOSS (Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals);Casa Convalescència, març 2013.

 • Congrés Anual de la Societat Catalana de Nefrologia (Societat Catalana de Nefrologia–ACN); Casa Convalescència, maig 2013.
  Web: http://www.socane.cat

 • XVIIIth Annual Congress of the European College of Sport Science-ECSS 2013 (ECSS i Institut Nacional d'Activitat Física de Catalunya); INEFC Barcelona, juny 2013.
  Web: http://www.ecss-congress.eu/2013/

 • Scand-Felasa Congress 2013 (Federation of European Laboratory Animal Science Associations); Centre Convencions International Barcelona-CCIB, juny 2013.
  Web: http://www.felasa2013.eu/

 • 6th Global Enterpreneurship Monitor Research Conference (Global Entrepreneurship Monitor – GEM i Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona); Casa Convalescència, juny 2013.
  Web: http://www.gemconsortium.org/

 • UFAW Symposium 2013 (Universities Federation for Animal Welfare i Institut de Recerca en Tecnologies Agroalimentàries); Hotel Campus, Vila Universitària, juliol 2013.
  Web: http://www.ufaw.org.uk

 • Ribermov 2013 (Fundació Institut d'Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol i Red Iberoamericana Multidisciplinar para el estudio de los Trastornos del Movimiento: Enfermedad de Parkinson y Ataxias Espinocerebelosas); Casa Convalescència, setembre 2013.
  Web: http://www.ribermov.org

 • Fourth International Network of Business and Management Journals-INBAM (Departament d'Economia de l'Empresa de la UAB i International Network of Business and Management Journals); Casa Convalescència, juny 2014.
  Web: http://www.inbam.net/

Estem treballant en la candidatura dels següents esdeveniments:
 • Liberated Horsemanship European Conference 2013 (Liberated Horsemanship); Hotel Campus, maig 2013.
  Web: http://www.liberatedhorsemanship.com/Liberated_Horsemanship_Home

 • Amnesty International – ICM 2013 (Amnesty International); Hotel Campus, agost 2013.

 • EDENext PHD Annual Meeting (Centre de Recerca en Sanitat Animal-CRESA i Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries-IRTA); Hotel Campus, març-abril 2013.

 • European General Practice Research Network-EGPRN 2014 (Institut d'Investigació i Recerca en Atenció Primària - IDIAP JORDI GOL i Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria-SemFYC); seu per determinar, maig 2014.

 • III Congreso Internacional de Glucogenosis (Asociación Española de Enfermos Glucogenosis); Hotel Campus, juny 2013
Recordeu: L'Agència és un servei de la UAB, que està a la vostra disposició per ajudar-vos a organitzar totes les activitats que vulgueu fer, tant als nostres campus com a qualsevol altre lloc, així com a preparar les vostres candidatures a congressos. No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Per fer-vos una idea de quins són els espais i serveis, útils per a l'organització de tota mena d'activitats, consulteu el nostre web: www.uabcampus.com

Si voleu més informació sobre els actes que es celebren a les nostres instal•lacions, cliqueu sobre la icona "Calendari d'Activitats" a la pàgina inicial del nostre web.
www.uabcampus.com Vila Universitària Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès)
Barcelona. Espanya
Tel. +34 93 581 74 01
Fax +34 93 581 73 92
agencia.promocio@uab.cat