Benvinguts al Campus Ítaca

Oferta de places de monitors i monitores per al Campus Ítaca 2016

El primer torn del Campus Ítaca començarà enguany el 27 de juny i el segon finalitzarà el 14 de juliol. Durant aquest període, la FAS requereix un total de 16 monitors o monitores que seran referents dels grups de joves i 7 monitors o monitores acompanyants de transport. Les candidatures poden presentar-se fins el pròxim divendres 6 de maig.

El Campus Ítaca és el programa socioeducatiu de la UAB gestionat per la Fundació Autònoma Solidària (FAS) en col·laboració amb la Facultat de Ciències de l'Educació i l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) que consisteix en una estada a la universitat durant els mesos de juny i juliol adreçada a noies i nois estudiants de 3r de la ESO amb l'objectiu d'incentivar que continuïn la seva formació una vegada acabin l'etapa obligatòria.

Enguany el primer torn començarà el 27 de juny i el segon finalitzarà el 14 de juliol, període durant el qual són necessaris monitors i monitores referents de grup i de transport. És per aquest motiu que la Fundació Autònoma Solidària obre un procés de selecció per incorporar un total de 23 persones.

D'una banda, 16 persones faran de referent d'un grup de 13 a 14 joves durant l'estada al Campus Ítaca i vetllaran pel bon funcionament de les activitats ja programades. D'altra, cal incorporar a l'equip 7 persones que s'encarregaran d'acompanyar aquests joves en els diferents desplaçaments durant la seva estada i en les estones de dinar.

Les característiques de les ofertes, funcions i requisits poden consultar-se en els següents enllacos: Monitors/es tutors/es del programa Campus Ítaca i Monitors/ores de transport i suport al programa Campus Ítaca

Les persones interessades poden fer arribar el currículum i una carta de motivació a fas.administracio@uab.cat indicant la referència de la plaça que interessi abans del 6 de maig de 2016.