Eleccions 2012 > Votació presencial >Informació

Votació


Atčs que cap de les quatre candidatures presentades no ha obtingut la majoria absoluta dels vots ponderats en la primera volta, la Junta Electoral General ha acordat que cal procedir a una segona votació entre els dos candidats que han obtingut més vots ponderats:
 
Candidat Dr. Ferran Sancho
Candidat Dr. Pere Solŕ


D’acord amb el calendari electoral, aquesta segona votació es portarŕ a terme el dia 31 de maig de 2012.

► Es pot votar en totes les facultats i escoles de la UAB.  L'horari de votació és de 9,30 h a 18,30 h en tots els centres a excepció de les Unitats Docents Hospitalŕries de la Facultat de Medicina que disposen d'horaris especials. Consulteu les ubicacions i els horaris de totes les meses en l'apartat Meses electorals

► Poden votar tots els membres de la comunitat universitŕria (personal acadčmic, estudiants i personal d’administració i serveis) que estan en el cens electoral definitiu publicat per la Junta Electoral d’acord amb la normativa i el calendari establert.

► Els electors han d'acreditar la seva personalitat en el moment de la votació mitjançant la presentació del document nacional d'identitat. També són vŕlids el carnet de la Universitat, el passaport o el carnet de conduir, sempre que incloguin una fotografia.
 
► Les persones que han votat pel sistema de votació anticipada no podran tornar a votar de forma presencial el dia de les eleccions.

CONTACTA

Oficina de Coordinació Institucional
Edifici A
Campus de la UAB
08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallčs)

TEL +34 93 581 4345

Enviar correu

 

 

 

 

© 2012 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats