UAB

Et pot interessar

Universitat d'Estiu
Summer Term 2015

Oberta la preinscripció
als màsters oficials

Apunta't a un MOOC:
cursos online gratuïts

Actualitat

Viggo Mortensen glossa la figura de l'etnògraf Max Schmidt

L'editor i reconegut actor Viggo Mortensen va presentar, a la Facultat de Ciències de la Comunicació, el llibre Hijos de la selva. Fotografía etnográfica de Max Schmidt (Perceval Press), obra dels etnògrafs Federico Bossert i Diego Villar sobre el “quasi còmic” personatge Max Schmidt.

+

La UAB s'adhereix al programa YUZZ

La col·laboració, realitzada juntament amb l'Ajuntament de Sant Cugat, ofereix 25 places i permetrà als estudiants interessats rebre formació, suport i finançament per als seus projectes emprenedors. La data límit d'inscripció per poder participar-hi és el 26 de febrer.

+

Es posa en marxa el programa Parla3 per millorar el domini d'una tercera llengua

La Generalitat i les universitats impulsen el programa Parla3, que inclou ajuts econòmics per facilitar l'acreditació de nivell avançat d'anglès, francès, alemany o italià. La UAB és capdavantera en l’impuls de la competència lingüística dels estudiants i treballa, amb la resta de les universitats catalanes, per establir un sistema d'acreditació que inclogui el nivell B2 i altres alternatives possibles. La UAB, en compliment de les competències que li atribueix la legalitat vigent, reitera que no exigirà a cap dels seus graduats requisits no inclosos en els plans d’estudis en vigor, de terceres llengües o de cap altre tipus.

+

Cultura i vida al Campus