"/>

Presentació

 

La biblioteca de Ciències Socials organitza una exposició sobre Karl Marx i presenta aquesta pàgina web per complementar el cicle de conferències “Els nostres Marx” organitzat per la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia. Les conferències tindran lloc des del maig de 2018 fins a abril del 2019 amb motiu dels 200 anys del naixement de Karl Marx.

 

L’objectiu del cicle de conferències és situar Karl Marx, una figura cabdal en la història del pensament contemporani, en la pròpia història de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia i, per tant, en les disciplines de ciència política, relacions internacionals i sociologia.

 

Karl Marx ha estat abordat a les aules d'aquesta Facultat en les seves vessants de teòric social, d’analista econòmic, o de referent de les tradicions d’acció col·lectiva emancipadora. Altrament dit, s’han fet diverses interpretacions i usos de l’obra de Marx, una mostra de les quals les trobareu en aquest cicle de conferències.

 

A més d’aquesta pàgina web, la Biblioteca us presenta una exposició a les vitrines de la planta 0, amb una selecció bibliogràfica dividida en tres eixos: les obres de Marx, la influència del marxisme al segle XX, i les noves formes d’opi del poble al segle XXI.


 

Desembre 2018 · UAB · Biblioteca de Ciències Socials