Transició

Premsa clandestina

Font de la imatge: DDD

Assemblea Obrera: portaveu de la Comissió Obrera de SEAT
Barcelona, 1977-

Continuació de la clandestina Asamblea obrera: órgano de los trabajadores de SEAT. Un cop arribada la democràcia, la revista continua sortint, i és encara una publicació viva.

Disponible a: Dipòsit Digital de Documents de la UAB (DDD)

Premsa clandestina

Font de la imatge: CEDOC

Tinta negra: òrgan del Sindicat de Premsa i Arts Gràfiques de Barcelona / CNT-AIT
Barcelona, 1976-1995

Butlletí del Sindicat de Premsa i Arts Gràfiques de Barcelona, afiliat a CNT-AIT. Al seu primer número (tardor 1976), exposa a l'editorial: "Creemos que, aparte la información sobre conflictos sociales y situación política de la comarca, la región, el país y el mundo, la labor de estos boletines ha de ser eminentmente didáctica." Textos en català i castellà. Profusament il·lustrat amb dibuixos i fotografies en blanc i negre.

Disponible a: Biblioteques de la UAB

Premsa clandestina

Font de la imatge: DDD

Fent camí: Marxa de la Llibertat
Barcelona, 1976

Revista que explicava la Marxa per la Llibertat que es va dur a terme per tota Catalunya l’estiu de 1976 i que comptava amb moltes entitats catalanes adherides. Es van fer sis columnes per donar a conèixer les reivindicacions dels Països Catalans i per reclamar de forma pacífica l'amnistia, les llibertats bàsiques i la recuperació de l'Estatut d'autonomia. La revista informava sobre el desenvolupament de la marxa i reflectia les experiències que s'anaven vivint.

Disponible a: Dipòsit Digital de Documents de la UAB (DDD)